Du är här:

Världen&vi

Världen&vi är ett magasin av och för elever med svenska som andraspråk. Alla som studerar sfi eller svenska som andraspråk på ABF Vux är välkomna att både läsa tidningen och att själva skriva och fotografera till Världen&vi. Det är ett bra sätt att träna svenska, att berätta om sitt liv och göra sin röst hörd i Sverige. Läs mer här.

Vill du vara med, eller har du tankar och idéer om tidningen? Skriv till chefredaktören Fatima Grönblad, fatima.gronblad@abfvux.se.

Prenumerera på Världen&vi

Världen&vi är ett engagerande och språkutvecklande läromedel för dig som undervisar i sfi eller svenska som andraspråk. Tidningen finns både digitalt och som pappersutgåva. Som digital prenumerant får du även tillgång till inlästa texter, arkiv och en lärarhandledning med massor av övningar och lektionstips. Klicka här och du kan läsa ett provex, se prislista och beställa.

För frågor och mer info: varlden.vi@abfvux.se.

 

logga-label-2013

 

 

 


Världen&vi har tilldelats europeiska kvalitetsutmärkelse för språk 2013 för sitt arbete med tidningen. Utmärkelsen The European Language Label, kvalitetsutmärkelsen för språk, har inrättats av EU-kommissionen för att utveckla språkundervisningen.