Du är här:

Hotellmedarbetare – flex

Flexibla studier innebär att du är i skolan 1-2 dagar i veckan, de övriga dagar är ämnade åt självstudier. Vi använder oss av vår lärplattform i utbildningen där du hämtar studiematerial och lämnar in uppgifter. Utbildningen är skräddarsydd så att du blir mångkompetent och kan efter avslutad utbildning välja den avdelning som du önskar arbeta inom. Du får kunskaper inom våningsservice, frukost, reception, bokning, försäljning och konferens.

Utbildningen ger kunskaper om hotellbokningssystem och du övar i administrativa program. Vi rekommenderar att du har god datavana.

Utbildningen kombineras med flera studiebesök och gästföreläsare från branschen. Termin 2 avslutas med en 8 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande) som ökar dina chanser till anställning efter avslutad utbildning.
Du får en unik möjlighet till att skapa ett aktuellt kontaktnät samt visa upp dina färdigheter och din vinnande personlighet.

 

Ansökningsperiod och kursstart: Läs mer på: Arbetsmarknad och vuxenutbildning, Göteborgs stad
Ansök via: Göteborgs Stad
Kurslängd: ca 38 veckor, heltid
Förkunskaper: Grundskolekompetens i svenska, engelska och datorkunskap.
Ort: Göteborg
Studievägledning: Göteborgs stad
Studiemedel: Du kan ansöka om studiemedel från CSN (Centrala studiestödsnämnden) under din utbildning förutsatt att du uppfyller kraven.
Har du frågor?
Carolina Alexandersson, e-post: carolina.alexandersson@abfvux.se