Du är här:

Stolt lanserar vi nu nya distansutbildningar

Vi lever i en värld av förändring och vi ser ett behov av att kunna erbjuda flera olika distansutbildningar. Under pandemin har vi arbetat med detta och tagit fram flera olika distanskurser som lanseras efter årsskiftet.

Under våren 2021 kommer vi erbjuda ett 40-tal gymnasiala kurser färdigutvecklade för att kunna genomföras som renodlade distansutbildningar, de första kurserna startar redan nu i januari.

Våra kurser är framtagna för de som vill läsa en kurs över nätet, förstå hur vägen till ett betyg ser ut och få stöd i att ta sig dit – även när motivationen kanske tryter. Kurserna är utvecklade ur ett IT-pedagogiskt perspektiv och dessutom i en av marknadens modernaste lärplattformar.

Satsningen görs för att distansutbildning efterfrågas alltmer av både uppdragsgivare som deltagare. En modern utbildning är idag inte lika styrt till en ort som tidigare, det är innehållet och förmågan att klara studierna som blivit mer centralt. Vi har investerat i en ny och tidsenlig lärplattform för att öka vårt utbud av moderna utbildningar. Genom denna ser vi stora möjligheter att skapa och erbjuda utbildningar i digital form, där en enkel och tydlig struktur samt nyttjande av olika kommunikationsmöjligheter underlättar för de studerande att klara sin utbildning, säger Marie Rydne VD på ABF Vux.

Nu söker vi lärare som vill vara med och undervisa digitalt. Bostadsort spelar ingen roll då all undervisning sker digitalt online.  Klicka här och sök till oss.

 

 

 


Arkiv