Du är här:

Ansökan öppen för vårens kort kurs !

I år har vi alla fått ställa om vårt yrkesliv och jobbat mer på distans. Vi har fått tagit hjälp av olika digitala lösningar för att kunna utföra våra jobb.

Det finns många olika digitala lösningar att ta hjälp av och det innebär nya krav på kompetens, inte minst för lärare. När datorer och surfplattor tar plats i klassrummet har det pedagogiska rummet vidgats såväl materiellt som socialt samt att en pandemi fått oss att undervisa på distans.

Att möta denna utmaning och ta hjälp av all ny teknik kräver andra tankesätt att föra sin undervisning och möjligheter för vår lärarkår.

Sedan hösten 2020 erbjuder vi distansutbildning Design av digital didaktik riktar sig till dig som arbetar som pedagog eller lärare inom skolväsendet.

Använder du digital teknik i din undervisning men vill ta ett steg framåt? I denna utbildning tar vi steget vidare och ser hur tekniken passar in i din undervisningssituation som helhet.

Målet med kursen är att du ska få kunskaper och färdigheter för att sätta in befintliga och nya kunskaper i ett större didaktiskt sammanhang. Att väva in de digitala verktygen i teman, och att vidga klassrummet utanför dess fysiska gränser. Utbildningen är på 50% på distans och pågår under 16 veckor. Det funkar fint att läsa vid sidan av ditt ordinarie jobb.

Nu har vi öppnat ansökan för vårens kursstart.  Läs mer om kursen klicka här

ABF Vuxenutbildning är stolta att erbjuda denna nya korta YH-utbildning Design av digital didaktik på distans.

Hoppas vi syns!

Vännerna på ABF Vux


Arkiv