Du är här:

Vi är stolta!

I mars 2020 ställde vi om till distansutbildning och detta har vi lyckats väl med tack vare att vi har en flexibel och lösningsorienterad lärarkår.  Vi vet att det har varit extra tufft för vissa elever och då blir vi extra glada när vi får bra omdömen av elever under denna period.

Alina har gått som lärling i den kombinerade utbildningen Hotellreceptionist och konferensvärd. Hon ger sin lärare mycket beröm. Hon nämner att hon har fått exceptionell stöttning under hela utbildningen.

Då jag har gått genom tuffa tider under utbildningen har min läraren varit ett större stöd än vad hon kanske är medveten om, säger Alina.

Alina rekommenderar denna kurs med orden:
En kanonkurs som ger möjlighet till olika jobb inom hotellbranschen. Det är perfekt utbildning tidsmässigt, ca 6 månader. Speciellt för de som inte kan plugga i flera år av olika anledningar.

Extra plus ger hon till det faktum att utbildningen är en lärlingskurs. Under sin studietid gjorde hon sin praktik hos Stenungsbaden Yacht Club, vilket var en mycket lärorik tid. Och nu ser hon fram emot sitt sommarjobb hos Gästgiverigården i Åhus.

Att våra elever får agera i verklig miljö hos våra samarbetspartners, företagen, gör att lärlingsutbildning är en av de bästa utbildningsformerna. Utbildning i skarpt läge är ovärderlig för eleverna, säger Monica Bergqvist ansvarig lärare för Hotellreceptionist och konferensvärd lärling

Vi önskar Alina lycka till i framtiden inom hotellbranschen!


Arkiv